Блог інтернет-магазину «До Кухні»

Чавунна сковорода. Помилки у використанні.

Чавунна сковорода. Помилки у використанні.

Сподіваємось, ви вже бачили наше відео про підготовку чавунного посуду до першого використання. Але все ж помилки виникають. Поговоримо про найпоширеніші. Перед першим використанням сковороду треба прожарити, а не просто прогріти і надиміти на кухні. Не поспішайте припиняти процес, як тільки ваш чуйний носик відчув запах диму, а розігрійте сковороду до + 150 ° С і вище. Тільки при таких температурах масло кристалізується і не зникне після першого миття. Для першого прожарювання чавунно...

Читати далі ›
Як зустріти Новий 2017 рік?

Як зустріти Новий 2017 рік?

За вікном вже середина листопада, тож вже час замислитись про те, де і з якими подарунками святкувати Новий 2017 рік Вогняного півня! Де? Вогняний Півень вважає за краще дотримуватись сімейних традицій. Тому зустріти Новий 2017 рік Півня рекомендується вдома, у колі сім’ї та близьких. Які кольори? Кольорова гама прийдешнього року – червоно-золотиста. Якщо ж ці кольори вам не до вподоби, можна обрати синій або фіолетовий. В одязі цих кольорів господар року точно вас поміт...

Читати далі ›
Фруктово-ягідний торт

Фруктово-ягідний торт

Цей торт надзвичайно легкий в приготуванні. Завдяки невеликій кількості тіста він не є занадто калорійним, а можливість кожного разу варіювати різновиди фруктів та їх кількість надає йому кожного разу особливого смаку та неповторності. Для тіста: 50 грам вершкового масла кімнатної температури (можна і маргарину, якщо ви його вживаєте)  50 грам цукру 2 яйця курячих (якщо вам не можна їх вживати, візьміть 10 перепелиних) 150-200 грам борошна (раніше користува...

Читати далі ›
Що потрібно знати при покупці емальованого посуду.

Що потрібно знати при покупці емальованого посуду.

Купуючи емальований посуд, господиня сподівається отримати якісний товар, який прослужить не один місяць. Для того, щоб ці очікування виправдалися, краще купувати посуд вже перевіреного виробника і звернути увагу на ряд моментів. Посуд якого виробника вибрати? Імпортні виробники емальованого посуду готові дати фору нашим, вітчизняним, в зовнішньому вигляді своєї продукції. У деяких випадках їх емаль відрізняється більшим блиском і гладкістю / рівністю покриття. Ці моменти залеж...

Читати далі ›
Як вибрати мультиварку і навіщо вона потрібна.

Як вибрати мультиварку і навіщо вона потрібна.

Я люблю готувати. Смачно і швидко. Так, щоб догодити всім і кожен думав, що це саме для нього. Я ненавиджу стояти біля плити. Довго і кожен день. З ранку до вечора гриміти сковорідками, шуміти комбайном і блендером, приводячи кота в стан бойової готовності. Навколо так багато всього, на що постійно не вистачає часу. І це дилема, яку треба було вирішувати. Ви пам'ятаєте, коли з'явилися перші мікрохвильовки? Це було рішення. Це було швидко, але несмачно. Більш того, до цих пір ведуться суп...

Читати далі ›
Ці дрібнички - аксесуари для кухні.

Ці дрібнички - аксесуари для кухні.

Як чудово, що світ прийшов до розуміння того, що кухня повинна бути не тільки функціональною, але і красивою. Як добре, що сьогодні існує стільки чудових речей, які спрощують і прикрашають процес приготування їжі. І словосполучення яке чудове для них підібрано - «кухонні аксесуари». Правда, мені здається, що цю назву знаємо тільки ми, жінки. Чоловіки частіше називають їх «штучками». І часто доводиться пояснювати, навіщо ми купуємо чергову «таку ж штучку&ra...

Читати далі ›
Яку кавоварку вибрати

Яку кавоварку вибрати

Консерватизм властивий кожному з нас. Певною мірою і в певних моментах. Я не виняток і один з моїх «моментів» консерватизму - це спосіб приготування кави. У наші дні, коли кавоварки і кавомашини стали звичайним явищем не тільки в ресторанах і кафе, а й кожному будинку, я обожнюю каву, зварену в турці. І особливо за цим рецептом. Може бути тому, що я ніколи не готую його сама, для мене його завжди варять. А що може бути смачніше кави, звареної для тебе Чоловіком? Питання риторичне. І,...

Читати далі ›
Керамічний посуд на сучасній кухні.

Керамічний посуд на сучасній кухні.

Світ весь час рухається вперед, наша цивілізація розвивається. Стільки всього придумано, винайдено, і все одно періодично ми з вами звертаємось до досвіду наших предків, витягуємо на «світ божий» їх ідеї і знахідки, здмухуючи з них пил століть і даючи їм новий виток у розвитку. І якщо реально взяти в руки лопату і покопатися в цьому «пилу віків» з групою археологів, то, як свідчить практика, найвагомішою вашою здобиччю будуть черепки, іншим словами кераміка. ...

Читати далі ›
Як зварити гарну каву

Як зварити гарну каву

Є простий, але точний рецепт від мудреця, як заварити хороший чай - "Не шкодуйте заварки" :) Я ним користуюся і по відношенню до кави. У турку об'ємом 300 мл сипем чотири чайні ложки з гіркою меленої кави.   Я найчастіше використовую каву "Lavazza", куплений в Італії. Гурмани кажуть, що в порівнянні з нашим, різниця є. Додаємо три чайні ложки цукру, добре перемішуємо і заливаємо окропом. Ретельно перемішуємо і ставимо на самий маленький вогонь. Як...

Читати далі ›
М'ясо, запечене в духовці

М'ясо, запечене в духовці

Рецепт м'яса від інтернет-магазину До Кухні.  Для приготування запеченого м'яса вам буде потрібно:   Свинна вирізка (біточное м'ясо), можна на порібнині - 2 кг. Сіль - 1 столова ложка. Часник - одна головка середнього розміру. Лавровий лист - три середніх листочка. Набір спецій "Для м'яса". Хоча м'ясо для шашлику і барбекю мити не рекомендують, можливо, через термообробку на відкритому вогні, нашу вирізку я рекомендую спол...

Читати далі ›
Юшка Кутузівска

Юшка Кутузівска

Нижче я розповім, чим уха відрізняється від рибного супу. І чому це чоловіча робота. Заздалегідь прошу жінок пробачити мене за упереджене ставлення, але багатьом з них "Ну, не зрозуміти тонкощів цього рецепта;)" Отже, друзі, юшка. справжня :) Знайдуться критики, які оскаржать мій рецепт справжньої юшки. Скажуть: "Справжня готується з трьох сортів риб", або "Для справжньої юшки потрібно спочатку зварити півня або курку". І вони будуть по своєму праві. А...

Читати далі ›
Каре ягняти на грилі

Каре ягняти на грилі

Нехай пробачать мене мої друзі вегетаріанці, але цей рецепт знову для гурманів-м'ясоїдів. Хоча роздуми на цю тему підштовхують мене в найближчому майбутньому викласти що-небудь отаке овочеве)) Чуть-чуть філософії. Чому баранина? Не претендую на істину в першій інстанції, але є така теорія, що баран перед смертю не відчуває страху. Відповідно, м'ясо барана не має цього негативного коду. Може, тому такі "безстрашні народи Кавказу", у яких це м'ясо становить основу раціону харч...

Читати далі ›
Медові реберця

Медові реберця

Вітаю, друзі. Сьогодні готуємо медові реберця. Страва не для вегетаріанців. Ну, а для любителів м'ясного, та ще в хорошій компанії, повірте, це свято. Нам знадобиться: Реберця свинні - 2 кг. Апельсин - 2 шт. Гірчиця - 1 ст.ложка. Сіль - 1 ст. ложка. Цукор - 1 ч.ложка. Олія соняшникова - 1 ст.ложка. Часник - 6-7 зубків Мед - 6 ст. ложок. Перець мелений. Ребра потрібно помити під холодною водою і трошки підсушити (дати воді стекти). Нарізаємо порційно, солимо і...

Читати далі ›
Чому на емальованому посуді є чорні крапки і чому це не є браком.

Чому на емальованому посуді є чорні крапки і чому це не є браком.

Чому на емальованих каструлях є чорні «острівці». Заготовки для емальованого посуду робляться з маловуглецевої сталі, а потім покриваються шаром грунтовки. Її роль дуже важлива - вона закриває доступ до металу. І навіть якщо в деяких місцях емаль не повністю покриє каструльку або якесь складно доступне місце покриє тонким шаром, їжа не буде стикатися з металом і захист від іржі забезпечений. Грунтовка має темний колір і може просвічувати крізь шари емалі, особливо світлі, або ж...

Читати далі ›