Казан алюмінієвий Біол 70 л К7000 2 215 грн.

Об'єм 70 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Віяло для мангала 05036GR 15 грн.

Розмір: 250*310 см

Казан литий алюмінієвий з кришкою на 4 л Біол (К0400) 211 грн.

Об'єм 4 літра. Литий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан алюмінієвий Біол 30 л К3000 884 грн.

Об'єм 30 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан литий алюмінієвий на 2л з двома ручками ТМ Биол К0200 141 грн.

Матеріал: алюміній. Діаметр 20см. Об'єм: 2 л. З кришкою.

Казан татарський алюмінієвий Біол на 12 л артикул КТ1200 477 грн.

Об'єм 12 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан татарський алюмінієвий з кришкою на 6,0 літрів Біол КТ0600 280 грн.

Об'єм 6,0 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан похідний алюмінієвий на 8,0 л ТМ Біол К0800Т 341 грн.

Матеріал: алюміній. Об'єм: 8,0 літрів.

Казан татарський алюмінієвий з кришкою 22 літри ТМ Біол КТ2200 783 грн.

Об'єм 22 літри. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан похідний алюмінієвий з дужкою на 7,0 л ТМ Біол К0700Т 301 грн.

Матеріал: алюміній. Об'єм: 7,0 літрів.

Казан похідний алюмінієвий 12 літрів Біол К1200Т 447 грн.

Матеріал: алюміній. Об'єм: 12 літрів

Казан похідний алюмінієвий 15 літрів Біол К1500Т 669 грн.

Матеріал: алюміній. Об'єм: 15 літрів

Звичайно ж, чавунний казанок в першу чергу асоціюється у нас з приготуванням страв на природі на відкритому вогні. Пряна вуха, запашний плов, запах диму. Кажуть, що юшка, приготована на плиті, - це рибний суп. Ну, а плов - це рисова каша.

Казан туристичний

Казан чавунний або казан алюмінієвий. Що потрібно знати.

З існуючих на сучасному ринку матеріалів, при відсутності або дорожнечі мідних казанів, вибір найкраще зробити на користь казана чавунного. З яких причин.

  • рівномірне прогрівання
  • не прилипає їжа
  • відсутність шкідливих окислення
  • менше нагар

Чавунний казан невибагливий в обслуговуванні, при умові якщо його правильно підготувати до використання, міцний і досить довговічний. За рахунок рівномірного розподілу тепла створюється ефект томління продуктів. Овочі і м'ясо зберігають свої корисні речовини, а смакові якості страви набудуть специфічний відтінок.

З недоліків - це його вага. Штука досить важка.

 

Як правильно запустити казан чавунний в експлуатацію.

Перед використанням казан треба вимити і прожарити, змастивши якимось маслом. Жирова плівка забиває пори чавуну і забезпечує його антипригарні властивості. Миючі засоби для миття чавунного посуду краще не використовувати. Досить очистити чавунний казан від їжі (якщо така, звичайно, залишилася)) і насухо витерти.

Багато завзяті туристи кажуть, що відмивати казан від зовнішнього нагару - це блюзнірство. Копоть навіть додає якісь нотки до смакових якостей і створює певний колорит тісного контакту з природою.

 

Де купити казан чавунний.

Купити казан чавунний найпростіше в магазині До Кухні, тому що в наш магазин йдуть прямі поставки від українського виробника Біол. Тому у нас мінімальні ціни і завжди широкий асортимент на складах. Робіть замовлення і наші професійні менеджери зв'яжуться з вами і зроблять вашу покупку швидкою, вигідною і приємною.