Акция Казан алюмінієвий 8 л 12-008-1 ТМ BRIZOLL Казан алюмінієвий 8 л 12-008-1 ТМ BRIZOLL 660 грн. 1 060 грн.

Об'єм 8 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Віяло для мангала 05036GR Віяло для мангала 05036GR 23 грн.

Розмір: 250*310 см

Казан чавунний туристичний з дужкою і чавунною кришкою 8 л КТ08-1 ТМ BRIZOLL Казан чавунний туристичний з дужкою і чавунною кришкою 8 л КТ08-1 ТМ BRIZOLL 1 530 грн.

Об'єм 8 літрів, чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал.

Распродажа Казан алюмінієвий 6 л 12-006-1 ТМ BRIZOLL Казан алюмінієвий 6 л 12-006-1 ТМ BRIZOLL 650 грн. 890 грн.

Об'єм 7 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Акция Котел алюмінієвий Brizoll з дужкою та кришкою 4 л 12-004-1 Котел алюмінієвий Brizoll з дужкою та кришкою 4 л 12-004-1 580 грн. 750 грн.

Матеріал: алюміній. Об'єм: 4 літра

Звичайно ж, чавунний казанок в першу чергу асоціюється у нас з приготуванням страв на природі на відкритому вогні. Пряна вуха, запашний плов, запах диму. Кажуть, що юшка, приготована на плиті, - це рибний суп. Ну, а плов - це рисова каша.

Казан туристичний

Казан чавунний або казан алюмінієвий. Що потрібно знати.

З існуючих на сучасному ринку матеріалів, при відсутності або дорожнечі мідних казанів, вибір найкраще зробити на користь казана чавунного. З яких причин.

  • рівномірне прогрівання
  • не прилипає їжа
  • відсутність шкідливих окислення
  • менше нагар

Чавунний казан невибагливий в обслуговуванні, при умові якщо його правильно підготувати до використання, міцний і досить довговічний. За рахунок рівномірного розподілу тепла створюється ефект томління продуктів. Овочі і м'ясо зберігають свої корисні речовини, а смакові якості страви набудуть специфічний відтінок.

З недоліків - це його вага. Штука досить важка.

 

Як правильно запустити казан чавунний в експлуатацію.

Перед використанням казан треба вимити і прожарити, змастивши якимось маслом. Жирова плівка забиває пори чавуну і забезпечує його антипригарні властивості. Миючі засоби для миття чавунного посуду краще не використовувати. Досить очистити чавунний казан від їжі (якщо така, звичайно, залишилася)) і насухо витерти.

Багато завзяті туристи кажуть, що відмивати казан від зовнішнього нагару - це блюзнірство. Копоть навіть додає якісь нотки до смакових якостей і створює певний колорит тісного контакту з природою.

 

Де купити казан чавунний.

Купити казан чавунний найпростіше в магазині До Кухні, тому що в наш магазин йдуть прямі поставки від українського виробника Біол. Тому у нас мінімальні ціни і завжди широкий асортимент на складах. Робіть замовлення і наші професійні менеджери зв'яжуться з вами і зроблять вашу покупку швидкою, вигідною і приємною.