Віяло для мангала 05036GR Віяло для мангала 05036GR 23 грн.

Розмір: 250*310 см

Казан татарський чугун Біол на 18 л артикул 0918 Казан татарський чугун Біол на 18 л артикул 0918 1 955 грн.

Об'єм 18 літрів. Литий чугунний корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан татарський чугун з кришкою 22 літри ТМ Біол 0922 Казан татарський чугун з кришкою 22 літри ТМ Біол 0922 2 835 грн.

Об'єм 22 літри. Корпус чугун. Екологічно чистий матеріал.

Казан чавунний татарський з дужкою і кришкою  0915 на 15 л (Біол) Казан чавунний татарський з дужкою і кришкою 0915 на 15 л (Біол) 1 728 грн.

Об'єм 15 літрів. Литий чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан литий алюмінієвий з кришкою на 4 л Біол (К0400) Казан литий алюмінієвий з кришкою на 4 л Біол (К0400) 224 грн.

Об'єм 4 літра. Литий корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан похідний алюмінієвий 20 л Біол К2000Т Казан похідний алюмінієвий 20 л Біол К2000Т 728 грн.

Матеріал: алюміній. Об'єм: 20 л.

Казан чавунний туристичний з дужкою і кришкою 10 л Біол 0710 Казан чавунний туристичний з дужкою і кришкою 10 л Біол 0710 1 169 грн.

Об'єм 10 літрів. Литий чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал.

Казан чавунний туристичний з дужкою і кришкою 8 л Біол 0708 Казан чавунний туристичний з дужкою і кришкою 8 л Біол 0708 0 грн.

Об'єм 8 літрів. Литий чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал.

Звичайно ж, чавунний казанок в першу чергу асоціюється у нас з приготуванням страв на природі на відкритому вогні. Пряна вуха, запашний плов, запах диму. Кажуть, що юшка, приготована на плиті, - це рибний суп. Ну, а плов - це рисова каша.

Казан туристичний

Казан чавунний або казан алюмінієвий. Що потрібно знати.

З існуючих на сучасному ринку матеріалів, при відсутності або дорожнечі мідних казанів, вибір найкраще зробити на користь казана чавунного. З яких причин.

  • рівномірне прогрівання
  • не прилипає їжа
  • відсутність шкідливих окислення
  • менше нагар

Чавунний казан невибагливий в обслуговуванні, при умові якщо його правильно підготувати до використання, міцний і досить довговічний. За рахунок рівномірного розподілу тепла створюється ефект томління продуктів. Овочі і м'ясо зберігають свої корисні речовини, а смакові якості страви набудуть специфічний відтінок.

З недоліків - це його вага. Штука досить важка.

 

Як правильно запустити казан чавунний в експлуатацію.

Перед використанням казан треба вимити і прожарити, змастивши якимось маслом. Жирова плівка забиває пори чавуну і забезпечує його антипригарні властивості. Миючі засоби для миття чавунного посуду краще не використовувати. Досить очистити чавунний казан від їжі (якщо така, звичайно, залишилася)) і насухо витерти.

Багато завзяті туристи кажуть, що відмивати казан від зовнішнього нагару - це блюзнірство. Копоть навіть додає якісь нотки до смакових якостей і створює певний колорит тісного контакту з природою.

 

Де купити казан чавунний.

Купити казан чавунний найпростіше в магазині До Кухні, тому що в наш магазин йдуть прямі поставки від українського виробника Біол. Тому у нас мінімальні ціни і завжди широкий асортимент на складах. Робіть замовлення і наші професійні менеджери зв'яжуться з вами і зроблять вашу покупку швидкою, вигідною і приємною.