Об'єм 8 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.
Об'єм 8 літрів, чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал.
Об'єм 7 літрів. Литий алюмінієвий корпус. Екологічно чистий матеріал.
Матеріал: алюміній. Об'єм: 4 літра
Звичайно ж, чавунний казанок в першу чергу асоціюється у нас з приготуванням страв на природі на відкритому вогні. Пряна вуха, запашний плов, запах диму. Кажуть, що юшка, приготована на плиті, - це рибний суп. Ну, а плов - це рисова каша.
Казан чавунний або казан алюмінієвий. Що потрібно знати.
З існуючих на сучасному ринку матеріалів, при відсутності або дорожнечі мідних казанів, вибір найкраще зробити на користь казана чавунного. З яких причин.
- рівномірне прогрівання
- не прилипає їжа
- відсутність шкідливих окислення
- менше нагар
Чавунний казан невибагливий в обслуговуванні, при умові якщо його правильно підготувати до використання, міцний і досить довговічний. За рахунок рівномірного розподілу тепла створюється ефект томління продуктів. Овочі і м'ясо зберігають свої корисні речовини, а смакові якості страви набудуть специфічний відтінок.
З недоліків - це його вага. Штука досить важка.
Як правильно запустити казан чавунний в експлуатацію.
Перед використанням казан треба вимити і прожарити, змастивши якимось маслом. Жирова плівка забиває пори чавуну і забезпечує його антипригарні властивості. Миючі засоби для миття чавунного посуду краще не використовувати. Досить очистити чавунний казан від їжі (якщо така, звичайно, залишилася)) і насухо витерти.
Багато завзяті туристи кажуть, що відмивати казан від зовнішнього нагару - це блюзнірство. Копоть навіть додає якісь нотки до смакових якостей і створює певний колорит тісного контакту з природою.
Де купити казан чавунний.
Купити казан чавунний найпростіше в магазині До Кухні, тому що в наш магазин йдуть прямі поставки від українського виробника Біол. Тому у нас мінімальні ціни і завжди широкий асортимент на складах. Робіть замовлення і наші професійні менеджери зв'яжуться з вами і зроблять вашу покупку швидкою, вигідною і приємною.