Матеріал: склокераміка. Розміри: 25х15 см. Максимальна температура: +250 ° С.
Розміри: 40,4х26 см, висота 5,8 см. Матеріал: термостійке скло. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Матеріал: вуглецева сталь. Покриття: антипригарне. Використання: для випічки в духових шафах. Діаметр: 22 см, 24 см, 26 см. Набір 3 предмета.
Розміри: діаметр 28 см, висота бортів 4,0 см. Матеріал: термостійке скло. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Розміри: діаметр 26 см, висота бортів 5,8 см. Матеріал: термостійке скло. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Матеріал: термостійке скло. Діаметр 320 мм, висота 20 мм. Можна використовувати в СВЧ пічах, духовках, холодильниках. Можна мити в посудомийних машинах. Стійка до температури -40 до +300°С.
Розміри: 42x28 см, висота 5,5 см. Матеріал: термостійке скло. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Розміри: 30 см x 21 см, висота 6,2 см. Матеріал: термостійке скло. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Розміри: 25x21 см, высота 5,5 см. Матеріал: термостійке скло. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Запікання страв в духовці дозволяє отримати не тільки ароматне і апетитне блюдо, але і полегшити процес приготування. Вибір якісних і відповідних до конкретного блюда форм для запікання зможе зробити їжу ще смачніше, а зовнішній вигляд страви більш вишуканим.
Форми для запікання
Для приготування риби, м'яса, страв з птиці і подібних продуктів знадобляться форми для запікання. По виду матеріалів їх поділяють на:
- керамічні;
- скляні;
- металеві;
- алюмінієві.
Залежно від типу страв підбирається і відповідний посуд. Для запікання птиці, великих шматків м'яса або складних основних страв підійдуть жароміцні вироби з кришкою. Для гриля знадобиться посуд для запікання з решіткою. Для печені, запіканок, жул'єнів, суфле хорошим рішенням стане посуд з термостійкого скла або маленькі порційні формочки. Вони можуть бути квадратні або круглі.
При виборі цього типу посуду звертайте увагу на зручність - моделі з ручкою простіше діставати з духовки. Також зручно користуватися посудом з антипригарним покриттям - він не вимагає великої кількості масла і вам не доведеться турбуватися про зовнішній вигляд своєї страви.
Форми для випікання
Для випічки в духовці використовуються форми з тих же матеріалів. Останнім часом також дуже популярні силіконові вироби.
Для приготування коржів для тортів і пирогів зручно використовувати металеві роз'ємні форми різних розмірів. Для піци зазвичай купують тонкі і круглі форми з дуже маленькими бортами. Для хліба, пасок теж часто використовують металеві моделі, а ось для кексів, макаронс, шарлоток і деяких видів печива зручніше взяти вироби з силікону.
Де купити форми для запікання
Поповнити свій арсенал товарів для будинку, а також кухонного начиння для смаження, варіння і запікання можна в нашому інтернет-магазині dokuhni.ua. Тут ми зібрали зручний, якісний і доступний посуд для господинь і професіоналів. Також наш магазин пропонує великий вибір кухонної техніки. Економте час на приготуванні смачних страв - замовляйте помічників на сайті dokuhni.ua.