Сортувати за:

Тарілка глибока Коралова троянда 17-045 20 грн.

Матеріал: фарфор. Діаметр: 20,5 см. Об'єм: мл.

Додати в кошик
Тарілка глибока Фантазія 18-025 20 грн.

Матеріал: фарфор. Діаметр: 20,5 см. Об'єм: мл.

Додати в кошик
Тарілка кругла мілка 23 см Фантазія 18-025 25 грн.

Матеріал: фарфор. Діаметр: 23 см.

Додати в кошик
Тарілка кругла мілка 20,5 см Фантазія 18-025 20 грн.

Матеріал: фарфор. Діаметр: 20,5 см.

Додати в кошик
Тарілка кругла мілка 18 см Фантазія 18-025 18 грн.

Матеріал: фарфор. Діаметр: 18 см.

Додати в кошик
12 24 48 96

Без великого і маленького столового посуду не обходиться жодне свято, не можлива без нього і стандартна домашня вечеря. Виробники посуду радують великим асортиментом і цікавими пропозиціями. Є можливість купити оригінальні обідні тарілки, столові салатники, десертні страви зі скла, порцеляни, склокераміки від зарубіжних і українських виробників.


Різновиди тарілок і їх призначення

 

У комплект повноцінного набору посуду входять різнотипні тарілки і блюда, всі вони мають певне призначення.

Види тарілок:

  • для подачі страв;
  • глибокі (супові);
  • столові;
  • десертні.

 

Підставочні варіанти слід використовувати при сервіруванні столу з урахуванням існуючого етикету. Вони залишаються на столі до закінчення банкету, являючи собою підставку під страви що подаються. Це великі, круглі або квадратні тарілки до 300 мм в діаметрі, прозорі або кольорові, виготовлені зі скла, порцеляни та іншіх матеріалів.

Глибокі супові тарілки від 200 до 300 мм в обсязі, призначені для перших страв. До цієї категорії відносяться миски, миски-салатники круглої або квадратної форми зі скла, склокераміки, порцеляни.

Столові - це стандартні обідні тарілки для подачі других страв: картоплі, каш, відбивних, інше. Вони трохи менші в обсязі, ніж сервірувальний посуд і можуть використовуватися в якості підставки для більш дрібних тарілок (десертних).

Десертні тарілки - аналог столових варіантів зменшеного розміру, до 200 мм. Застосовуються для подачі солодких страв, тортів та іншого.


Поради щодо вибору

 

При покупці підставних блюд, для сервірування столу, не беріть кольорові, віддайте перевагу білим варіантам з лаконічним дизайном. Діаметр підставного посуду вибирайте з урахуванням решти комплекту, але не менше 200 мм.

Якщо ви вирішили купити столовий посуд і разом з ним використовувати вже наявний вдома, підбирайте однотипний. Квадратні блюда зі склокераміки, варіанти на ніжці, будуть погано поєднуватися з круглими фарфоровими тарілками.

Виробники посуду пропонують багатофункціональні варіанти. Їх можна використовувати для сервірування столу, подавати другі або перші страви, застосовувати для розігрівання їжі в мікрохвильовій печі.

Кожен вид матеріалу має свої плюси і мінуси. Склокерамічний посуд має високу міцність, порцеляновий швидко б'ється, але вважається вишуканішим. У скляній тарі їжа зберігає свої первинні смакові якості.

Великий вибір обіднього і сервірувального посуду, представлений в нашому каталозі, задовольнить бажання найвибагливіших клієнтів. Замовлення приймаються на сайті і по телефону. Доставка проводиться в усі міста України.