Об'єм: 2,5 літри. Повна заливка кольором або малюнок по всій площі виробу.
Об'єм: 1,6 л. Матеріал: цільнолита емальована сталь. Ручка: бакеліт. Нержавіючий обід. Країна виробник: Сербія Metalac.
Матеріал: нержавіюча сталь. Об`єм: 1.7 л. Діаметр: 240 мм
Матеріал: нержавіюча сталь. Об`єм: 8,3 л. Діаметр: 380 мм
Матеріал: нержавіюча сталь. Об`єм: 10,0 л. Діаметр: 400 мм
Матеріал: нержавіюча сталь 18/10. Об’єм: 1,4 л. Виробник: Con Brio
Матеріал: харчовий пластик. Комплектація: 3 глибоких миски. Літраж: 1,5 л; 2,0 л; 2,5 л. Кольори різні, на вибір.
Матеріал: харчовий пластик. Об'єм: 8 л. Кольори різні, на вибір.
Кухонний посуд дуже різноманітний - кожен елемент знає своє місце і справу, а без деяких взагалі не може обійтися жодна господиня.
Така непоказна деталь посудної колекції як миска, здається, не вимагає особливої уваги і довгих розмов про неї. Проте, це основна помічниця в приготуванні і зберіганні їжі.
Миски виготовляються з трьох основних матеріалів:
- пластикові - для зберігання овочів і фруктів і холодних продуктів;
- металеві - в них маринуєть м'ясо, змішують салати, підходять для холодних і гарячих продуктів;
- керамічні і скляні - використовуються як салатники і піали для готових страв.
Для змішування кремів і соусів продаються набори мисок для міксера різних розмірів, в яких зручно готувати і зберігати готові продукти.
Кухонні ковші для молока і соусів
Для приготування соусів потрібний спеціальний посуд, в якому зручно буде змішати всі інгредієнти і довести готовий продукт до потрібної температури. Для таких процесів використовують ковші невеликого об'єму, з ручкою для зручності приготування. У ковшах з кришкою зручно зберігати готові соуси в холодильнику, зберігаючи їх від обвітрювання. У ковші для молока зручно його підігрівати і кип'ятити, а наявність ручки дозволяє потім безпечно перелити молоко в стакан або чашку. Варто пам'ятати, що для індукційної плити використовуються ковші з нержавіючої сталі або з будь-якого іншого матеріалу, але з обов'язковою наявністю нержавіючого сталевого диска на дні і спеціального маркування.
Друшляк: не такий простий, як здається
Така звичайна і проста річ на кухні як друшляк насправді теж має різне призначення, від якого залежить матеріал і конструкція цього начиння:
- для овочів і фруктів можна використовувати друшляк з будь-яких матеріалів, головне, щоб він був нержавіючий, міцний і великий, щоб вмістити необхідну кількість продуктів;
- для макаронів господині найчастіше використовують моделі з пластику або з алюмінію - вони легкі і компактні і відмінно виконують покладені на них завдання;
- для рису краще використовувати друшляк із пластику або нержавіючої сталі з дуже маленькими отворами, щоб рисинки не проникали крізь них;
- для сиру і сирних продуктів зручно використовувати сито на підставці, так як процес приготування цих продуктів тривалий і вимагає важкого гніту.
Кожен з цих видів може бути представлений по-різному, з різними додатковими елементами. Друшляк на ніжці зручний для використання абсолютно для всіх продуктів, так як за рахунок своєї стаціонарності дозволяє зайнятися іншими процесами, поки з продуктів стече вода. Ківш з перфорацією і з двома ручками особливо зручний в відціджування макаронів, так як захищає від опіків і дозволяє швидко повернути готові вироби в каструлю.
У нашому магазині можна купити кухонні девайси абсолютно для будь-яких процесів в приготуванні їжі, а широкий асортимент дизайнів і колірних рішень дозволяє кожному вибрати собі до душі.