Сушарка для овочів і фруктів Vilgrand VDF-520-20 1 310 грн.

Потужність: 520 Вт. Температура: 30-70°С. Кількість піддонів: 5.

Сушарка для овочів і фруктів LIBERTON LFD-5520 1 450 грн.

Потужність: 550 Вт. Кількість піддонів: 5.

Сушарка для овочів і фруктів LIBERTON LFD-5523 1 525 грн.

Потужність: 520 Вт. Кількість піддонів: 7.

Сушарка для овочів і фруктів LIBERTON LFD-5522 1 525 грн.

Потужність: 520 Вт. Кількість піддонів: 7.

Сушарка для овочів і фруктів "ВЕТЕРОК-2" ЕСОФ-0,6/220Вт 2 244 грн.

Потужність: 600 Вт. Температура: 30-70 ° С. Кількість піддонів: 6.

Ведете здоровий спосіб життя і віддаєте перевагу вживанню вітамінів в будь-який час року? Слідкуєте за своїм раціоном харчування і прагнете заготовити корисні продукти на зиму? Тоді сучасна кухонна техніка - сушарка для овочів і фруктів стане вашим цінним помічником.

 

Сушарка для овочів і фруктів - пристрій для заготовлення сезонних плодів

Купити сушку для овочів та фруктів

На відміну від будь-якого виду термічної обробки та консервації, сушка є одним з кращих способів загатівлі та зберігання продуктів рослинного походження протягом тривалого періоду. Сушарка для фруктів та овочів зневоднює плоди, не знижуючи при цьому їх корисні властивості. Продукти трохи зменшуються в розмірі, зберігають природний колір, смак і аромат. У оброблених таким методом плодів істотно підвищується стійкість до утворення бактерій і мікроорганізмів.

Дія сушарки полягає в циркуляції теплого повітря всередині пристрою. Це дозволяє заготовити на тривалий термін:

  • овочі;
  • фрукти;
  • ягоди;
  • трави;
  • гриби.

Деякі моделі з високою потужністю передбачені для в'ялення м'яса і риби.

 

Сушарка для фруктів та овочів - порада в використанні

Рекомендовано використовувати виключно стиглі плоди, адже в них сконцентрована найбільша кількість корисних речовин. Сушити різні продукти слід окремо один від одного. Сушилку потрібно поставити в добре провітрюваному приміщенні.

Перед сушінням необхідно попередньо підготувати плоди, вимити їх, видалити зіпсовані ділянки, насухо витерти. Великі овочі та фрукти потрібно подрібнити, розрізати на шматочки завтовшки до 1 см. Допускається сушити яблука і цитрусові, не знімаючи з них шкірки. Продукти можна замаринувати або вимочити в слабкому розчині лимонної кислоти. Завдяки цьому можна не тільки максимально зберегти смакові якості, але також виключити будь-яку можливість псування при подальшому зберіганні. Підготовлені фрукти і овочі розміщують рівномірно по поверхні лотка.

Слід суворо дотримуватися часу заготовки, якій залежить від кількості вологи в плодах і умов сушіння. Готові продукти повинні бути пружними, але не ламкими. Зберігати сушені овочі та фрукти необхідно в темному, прохолодному місці. Ємність повинна бути сухою і герметично закритою. Правильно підготовлені плоди можуть зберігатися до наступного врожаю.

Купити сушку для овочів і фруктів вигідно в нашому інтернет-магазині. Ви гарантовано отримаєте бажану річ за оптимальною ціною.