Потужність: 250 Вт. 7 швидкостей. Насадки для замішування тіста і збивання. Колір: жовтий/зелений (в залежності від наявності на складі)
Потужність: 300 Вт. 5 швидкостей. Насадки для замішування тіста і збивання.
Потужність: 500 Вт. 6 швидкостей. Насадки для замішування тіста і збивання.
Потужність: 600 Вт. 5 швидкостей. Насадки для замішування тіста і збивання.
Потужність: 300 Вт. 5 швидкостей. Насадки для замішування тіста і збивання.
Потужність: 300 Вт. 5 швидкостей. Турборежим. Насадки для замішування тіста і збивання.
Потужність: 250 Вт. 7 швидкостей. Насадки для замішування тіста і збивання. Колір: рожевий
Можливо, хтось вважає, що міксер - це застарілий нікому не потрібний прилад, адже є багатофункціональні комбайни та блендери. Ми розвіємо цю помилку. Якщо вам, наприклад, потрібно швидко збити яйця, то витягувати і збирати громіздкий комбайн, а потім мити його не зовсім зручно. А ось міксер впорається з цим завданням за лічені секунди.
Міксери для будинку - види і особливості
Прилад працює повільніше блендера, в більшості моделей не оснащений гострими ножами, і відповідно, не розмелює вміст в однорідну масу. Його основними функціями є замішування та збивання, тому він прекрасно підходить:
- для замісу тіста;
- для молочних коктейлів;
- омлету;
- для крему і т. д.
Пристрої бувають двох типів - ручні і стаціонарні. Перший варіант являє собою корпус з вбудованим двигуном і ручкою. Стаціонарний прилад встановлений на підставку разом з чашею, в якій відбувається змішування. До переваг ручного можна віднести більш низьку ціну і те, що збивання можна виробляти в будь-якому посуді - мисці, тарілці або каструлі. Другий варіант зручний тим, що його не потрібно тримати в одній руці, досить завантажити в чашу продукти і натиснути кнопку.
Існують ще комбіновані моделі і планетарні. Комбіновані конструктивно нагадують стаціонарний варіант, але можуть використовуватися і в ручному режимі. Планетарні - це теж різновид стаціонарного, але його особливістю є те, що при роботі чаша обертається в одну сторону, а віночки - в іншу. Даний тип пристроїв розрахований на великі обсяги і заміс щільного тіста.
До основних характеристик, на які слід звертати увагу при виборі апарату, відносяться:
- потужність - це визначальний параметр, від якого залежать швидкість роботи і обсяг збивати продуктів;
- матеріал - металевий міцніший, має стильний дизайн, але більш високу вартість, пластик - недорогий, але не міцний матеріал; чаша може бути з нержавійки - вона непрозора і не дозволяє стежити за процесом, для її виготовлення використовується також скло;
- обсяг чаші - від нього залежить кількість продуктів, які можна збивати за один прийом: слід пам'ятати, що заповнювати ємність повністю не можна, щоб уникнути розбризкування;
- кількість швидкостей - впливає на зручність роботи, для тіста потрібна низька швидкість, а для яєць можна використовувати високу, крім того, вибір швидкості залежить від висоти посуду - в низькій ємності змішування на великих оборотах призведе до розбризкування;
- наявність режимів «турбо» для короткочасного прискорення обертання і «імпульс» для роботи з перервами;
- набір насадок.
Зручні і функціональні міксери в інтернет-магазині «До Кухні»
В інтернет-магазині стильною посуду і сучасної побутової техніки «До Кухні» ви можете купити кухонні пристрої для замішування і збивання різних продуктів.
На сайті dokuhni.ua можна вибрати міксери з різними характеристиками:
- ручного і стаціонарного типу;
- потужністю від 150 до 280 Вт;
- мають 5-7 режимів швидкостей;
- з чашею, що обертається - планетарна модель;
- з функцією турбо, захисним блокуванням, кнопкою від'єднання насадок і т. д.
У комплект виробів входять найбільш популярні види насадок, різні за призначенням:
- вінчики для збивання;
- насадка - блендер;
- маленькі і великі гаки для тіста і інше.
Прилади мають ергономічну форму, стильний дизайн і невелику вагу, що є великою перевагою для ручних пристроїв.
Купіть міксер в інтернет-магазині «До Кухні» і радуйте своїх рідних і близьких кулінарними шедеврами.