Сортувати за:

Глечик з 6 склянками Koshem (Pasabahce) 97415 187 грн.

Матеріал: скло. Об'єм глечика: ~ 1500 мл. Об'єм склянки: 200 мл. Набір глечик 1 шт, стакани 6 шт

Додати в кошик
Тарілка фарфорова 20 см мілка "Бомонд" 0С0939Ф34 ТМ Добруш 34 грн.

Тарілка фарфорова. Діаметр 20 см. Кількість для замовлення - кратна 6.

Додати в кошик
Серветниця фарфорова 8С0641Ф34 ТМ Добруш 50 грн.

Матеріал: фарфор. Довжина: 12,5 см. Висота: 6,4 см.

Додати в кошик
Склянки 200 мл Triumph Pasabahce 41610 6 шт 116 грн.

Об'єм: 200 мл. Висота: 75 мм. Діаметр: 67 мм. Набір 6 шт.

Додати в кошик
Набір стопок Pub 49 мл 3 шт Pasabahce 42194 33 грн.

Об'єм: 49 мл. Висота: 75 мм. Напій: лікер, горілка. Набір 3 шт.

Додати в кошик
Набір стопок Basic 55 мл 6 шт Pasabahce (Турція) 52837 54 грн.

Об'єм: 55 мл. Висота: 67 мм. Напій: лікер, горілка. Набір 6 шт.

Додати в кошик
12 24 48 96

Посуд для ресторанів і кафе - це і «робоча конячка», і елемент декору. Саме він впливає на сприйняття кожної вашого страви гостями. Тому його підбір для horeca не дуже легкий процес. Нижче ми постараємося описати докладніше, на що варто звернути увагу при цьому.

 

Яким має бути посуд для ресторанів, барів та кафе

В першу чергу хочеться наголосити на важливості якості. Вибирайте з перевірених виробників, які спеціалізуються на виготовленні товарів для хорека.

Далі слід підібрати елементи відповідно до страв в меню. Крім звичайних тарілок і салатників, вам, наприклад, можуть знадобитися:

  1. пиріжкові тарілки;
  2. горщики або кокотниці;
  3. менажниці для соусів;
  4. міні-сковорідки і т.д.

Краща тарілка - та, яка не вимагає декорування розташованої на ній страви. Також вона має відповідати таким вимогам:

  1. простота в догляді;
  2. легкість в зберіганні;
  3. міцність;
  4. практичність;
  5. зовнішня привабливість;
  6. дизайн, співзвучний з дизайном приміщення;
  7. при наявності дизайну на тарілках він повинен бути стійким до стирання і зносу.

 

Необхідний посуд і його кількість

Якщо говорити про універсальні рішеннях, то найчастіше для готелів, барів і ресторанів купують:

  1. тарілки різного призначення і розмірів;
  2. салатниці;
  3. чашки для чаю, кави і подібних напоїв;
  4. склянки, келихи;
  5. соусники, молочники;
  6. цукорниці, ємності для спецій;
  7. вази, серветниці;
  8. столові прилади.

Скільки посуду потрібно? Враховуйте повне завантаження приміщення і те, що частина посуду може перебувати в мийці або неприбраним на столах. Крім того, йому властиво іноді битися, тому варто купувати з невеликим запасом, щоб потім не шукати у постачальників поспіхом деякі елементи. Для закладів громадського харчування запас має бути істотним через великий потік відвідувачів.

 

Замовити посуд для хорека

Інтернет-магазин dokuhni.ua спеціалізується на продажу посуду для готелів і ресторанів а також різних кухонних аксесуарів. У нас ви зможете не тільки одноразово купити необхідне для свого закладу, а й докуповувати все, що необхідно, в будь-який час.

Замовляйте якісне і доступне за ціною кухонне начиння і скорочуйте витрати разом з нами.