Матеріал: фарфор. Діаметр: 6 см.
Об'єм 220 мл. Напій: вино. Набір 6 шт.
Об'єм: 390 мл. Висота: 146 мм. Набір 6 шт
Матеріал: боросилікатне термостійке скло. Комплектація: миски - 3 шт. Об'єм: 0,5 л; 1,3 л; 2,5. Можна використовувати в мікрохвильовій печі, в духовій шафі і морозильній камері.
Oб'єм: 750 мл. Напій: червоне вино. Набір з 2 бокалів.
Об'єм: 250 мл. Напій: шампанське. Набір 2 шт.
Матеріал: жаростійке опалове скло. Діаметр: 21,5 см.
Посуд для ресторанів і кафе - це і «робоча конячка», і елемент декору. Саме він впливає на сприйняття кожної вашого страви гостями. Тому його підбір для horeca не дуже легкий процес. Нижче ми постараємося описати докладніше, на що варто звернути увагу при цьому.
Яким має бути посуд для ресторанів, барів та кафе
В першу чергу хочеться наголосити на важливості якості. Вибирайте з перевірених виробників, які спеціалізуються на виготовленні товарів для хорека.
Далі слід підібрати елементи відповідно до страв в меню. Крім звичайних тарілок і салатників, вам, наприклад, можуть знадобитися:
- пиріжкові тарілки;
- горщики або кокотниці;
- менажниці для соусів;
- міні-сковорідки і т.д.
Краща тарілка - та, яка не вимагає декорування розташованої на ній страви. Також вона має відповідати таким вимогам:
- простота в догляді;
- легкість в зберіганні;
- міцність;
- практичність;
- зовнішня привабливість;
- дизайн, співзвучний з дизайном приміщення;
- при наявності дизайну на тарілках він повинен бути стійким до стирання і зносу.
Необхідний посуд і його кількість
Якщо говорити про універсальні рішеннях, то найчастіше для готелів, барів і ресторанів купують:
- тарілки різного призначення і розмірів;
- салатниці;
- чашки для чаю, кави і подібних напоїв;
- склянки, келихи;
- соусники, молочники;
- цукорниці, ємності для спецій;
- вази, серветниці;
- столові прилади.
Скільки посуду потрібно? Враховуйте повне завантаження приміщення і те, що частина посуду може перебувати в мийці або неприбраним на столах. Крім того, йому властиво іноді битися, тому варто купувати з невеликим запасом, щоб потім не шукати у постачальників поспіхом деякі елементи. Для закладів громадського харчування запас має бути істотним через великий потік відвідувачів.
Замовити посуд для хорека
Інтернет-магазин dokuhni.ua спеціалізується на продажу посуду для готелів і ресторанів а також різних кухонних аксесуарів. У нас ви зможете не тільки одноразово купити необхідне для свого закладу, а й докуповувати все, що необхідно, в будь-який час.
Замовляйте якісне і доступне за ціною кухонне начиння і скорочуйте витрати разом з нами.