Десерт - це завершальне блюдо, яке повинно вразити клієнта не тільки своїм вишуканим смаком, але і красивим оформленням. Вкрай важливо, щоб у відвідувачів залишилося хороше враження від обслуговування, співвідношення ціни і якості, асортименту, а також зовнішнього вигляду закладу.

Десертні тарілки для хорека (horeca)

Залежно від виду десерту, тарілки розрізняються по:

  • формі;
  • глибині.


Стандартний розмір - 20 см в діаметрі. Краї можуть бути рівними або хвилястими. Останні використовують для подачі фруктів. Для кондитерських виробів чудово підійдуть плоскі квадратні й круглі тарілки без бортів. Незважаючи на те, що посуд для хорека найчастіше білий, ми пропонуємо вам звернути увагу на моделі в чорному кольорі. При правильній сервіровці столу такий посуд додасть вишуканості будь-якої страви.

Посуд для барів, ресторанів, кафе і столових має бути міцним. Найчастіше для закладів громадського харчування використовується склокераміка, яка зарекомендувала себе як самий ударостійкий посуд. Хоча фарфор не володіє такими властивостями, він все одно користується популярністю. Адже фарфор вважається шляхетним матеріалом і високо цінується у всьому світі.

Наш інтернет-магазин «До кухні» пропонує вашій увазі широкий асортимент посуду, який ми відсортували за категоріями. Купити необхідні товари можна через додавання в корзину. У разі виникнення питань телефонуйте нам за телефонами, вказаними у верхній частині сторінки.