Об'єм: 0,4 л. Матеріал: цільнолита емальована сталь. Ручка: бакеліт. Країна виробник: Сербія Metalac. Колір емалі: кремовий.
Гейзерна кавоварка на 9 чашок. Об'єм: 405 мл. Матеріал: алюміній. Бренд: Con Brio.
Матеріал: термостійкий посуд. Об'єм 1,5 л. Матеріал ручки: пластик.
Матеріал: термостійке скло. Об'єм: 1,0 л. Матеріал ручки: пластик. Фільтр відсутній. Витримує значні перепади температур.
Об'єм: 0,4 л. Матеріал: цільнолита емальована сталь. Ручка: бакеліт. Нержавіючий обід. Країна виробник: Сербія Metalac. Колір емалі: білий.
Об'єм: 350 мл. Виробник: Con Brio. Подарункова упаковка.
Об'єм: 350 мл. Виробник: Con Brio. Подарункова упаковка.
Об'єм: 0,4 л. Матеріал: цільнолита емальована сталь. Країна виробник: Сербія Metalac.
Об'єм: 0,4 л. Матеріал: цільнолита емальована сталь. Країна виробник: Сербія Metalac. Колір емалі: бежевий.
Об'єм: 0,4 л. Матеріал: цільнолита емальована сталь. Ручка: бакеліт. Нержавіючий обід. Країна виробник: Сербія Metalac.
Гейзерна кавоварка на 6 чашок. Об'єм: 300 мл. Матеріал: алюміній. Бренд: Con Brio.
Матеріал: жаростійке скло і нержавіюча сталь. Об"єм: 800 мл
Незважаючи на пору року, чай і кава залишаються найбільш затребуваними напоями. Адже вони здатні зігріти, підбадьорити або розслабити. Крім того, в жарких країнах люди постійно п'ють гарячий чай замість холодної води. Це викликає природну реакцію організму - потовиділення, яке і знижує температуру тіла.
Найбільшими любителями чаю є жителі Парагваю. Згідно зі статистикою, на кожну людину в рік припадає 12,22 кг чаю. У той час як в Україні - 0,5 кг на людину. Що стосується кави, то тут лідирує Фінляндія, де на душу населення йде близько 12 кг кави в рік.
У нашому інтернет-магазині «До кухні» ви можете купити турки і заварники за доступними цінами від відомих виробників.
Турки для кави і гейзерні кавоварки
В оригіналі турка називається «джезва». Вона була винайдена кочовими африканськими народами, які варили каву на вугіллі в мідних і бронзових казанках. Згодом дані вироби були зменшені до розмірів глечика.
Існує рецепт традиційної турецької кави:
- Налити в турку необхідну кількість води.
- Поставити на середній вогонь.
- Покласти близько 1 столової ложки кави дрібного помелу (на 100 мл води). Не перемішувати.
- Додати цукор, також не перемішувати, поки вода дещо не розігріється.
- Коли кава почне опускатися вниз, кілька разів перемішати до утворення пінки, після чого зменшити газ.
- Як тільки на поверхні з'являться маленькі бульбашки, необхідно виставити газ на мінімум і стежити, щоб напій не закипів. Мета - щільна пінка на поверхні (утворюється при 70 градусах), а при закипанні вона випарується.
- Утримувати в такому стані якомога довше. Як тільки пінка почне підніматися, зняти з вогню на кілька секунд, а потім знову поставити ненадовго на газ.
- Швидко вилити пінку, а саму каву акуратно в чашку. Якщо ви приготували на кілька чашок, то піну краще розкласти ложкою.
Гейзерні кавоварки є чудовою альтернативою туркам. Під час приготування напою вода під тиском пари піднімається з нижнього резервуара в верхній, де з'єднується з меленою кавою.
Заварники чайники для чаю
Ми пропонуємо вам широкий асортимент керамічних, фарфорових і скляних заварників. Крім матеріалу вони різняться між собою за обсягом. Для сім'ї з 2 чоловік досить заварника на 600 мл, але універсальними вважаються чайники об'ємом 1000 мл.
Крім традиційних заварників, на нашому сайті ви можете вибрати чайники з пресом. Френч-преси виготовлені з жароміцного скла і оснащені металевою ручкою. Усередині є металевий фільтр, який обробить готовий напій від кавової гущі або чайних листів.