О'бєм: 380 мл. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
Об'єм: 0,350 л. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Виробник: Con Brio.
О'бєм: 380 мл. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Нековзне дно. Кришка-клапан з отвором для пиття. Прогумований корпус. Виробник: Con Brio.
Об'єм: 1,2 л. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Виробник: Con Brio.
Об'єм: 0,350 л. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Подвійні стінки. Кришка-клапан з отвором для пиття. Замок від випадкового відкриття. Виробник: Con Brio.
Об'єм: 0,350 л. Матеріал: нержавіюча сталь. Подвійні стінки. Кришка-клапан з отвором для пиття. Замок від випадкового відкриття. Накладка сито. Виробник: Con Brio.
Об'єм: 750 мл. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
Об'єм: 1000 мл. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
Об'єм: 500 мл. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Виробник: Con Brio.
Загальновідомо, що основною функцією термоса є збереження температури продуктів харчування, що знаходяться в ньому. Термос підтримує як холодну, так і гарячу по відношенню до навколишнього середовища їжу. Крім функції зберігання він може виконувати функцію приготування ряду продуктів, наприклад каш або настоїв. Інколи для такого приготування можуть знадобитися кухонні ваги.
Що необхідно враховувати щоб правильно купити термос
Конструкція термоса складається з колби зі скла або ж стійкою до утворення іржі сталі і безповітряним вакуумним простором між зовнішнім середовищем і стінками колби. Це простір перешкоджає зменшенню теплового випромінювання і сприяє підтримці необхідної температури.
Скляна колба більш екологічна і прекрасно зберігає температуру напою або їжі не передаючи зайвих присмаків і запахів. Але такі колби крихкі і як будь-яке скло б'ються від ударів. Металева ж колба міцна і якщо термос від шановного виробника, досить гарна в плані екології.
За іншими характеристиками вироблені термоси бувають такі:
- Для зберігання напоїв. Їх особливість - вузька горловина діаметром від 25 до 55 мм.
- Обладнані пневмонасосом. Вони використовуються для настільного застосування. Рідина виходить назовні після натискання кнопки під впливом насоса.
- Термоси для зберігання харчових продуктів. Мають широкий діаметром горловини від 65 до 80 мм. Призначаються для зберігання перших і других страв і морозива.
- Термоси-універсали. Вони володіють вузчим горлечком.
- Харчові термоси, обладнані судками. Такий посуд дозволяє одночасно зберігати кілька порцій їжі.
При виборі термоса слід оцінювати декілька ключових характеристик:
- Виробника. Слід віддавати перевагу відомим брендам, а не сумнівним китайським маркам.
- Заявлений виробником час підтримки потрібної температури.
- Збереження смакових якостей. Термос не повинен псувати смак продуктів.
- Визначити, як часто ви будете використовувати виріб.
Купити термос в інтернет-магазині просто і зручно
Сьогодні термоси дуже зручно купувати в інтернет-магазинах. Всю необхідну інформацію про виріб і виробника можна дізнатися там же, а в порівнянні з покупкою товару в звичайному магазині заощадити свої гроші. Ви просто вибираєте вподобану модель і дивіться зріз за цінами з різних магазинів. Також можна скористатися спеціалізованими ресурсами. Оплату за товар можна зробити картою і замовити доставку додому.