
Жаровня чавунна з литими ручками. Діаметр: 30 см.

Діаметр: 24 см. Матеріал: чавун. Товщина стінок - 3,4 мм. Висота - 4,6 см. Дерев'яна ручка.

Чавун. Діаметр сковороди 30 см. Антипригарне покриття. Литі ручки.

Жаровня чавунна з литими ручками. Діаметр: 28 см.

Литий чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал. Ручка знімається. Діаметр 22 см.

Жаровня чавунна діаметр: 34 см.

Діаметр: 28 см. Висота 58мм. Матеріал: чавун. Товщина стінок - 3,4 мм. Дерев'яна ручка.

Литий чавунний корпус. Діаметр 26 см. Екологічно чистий матеріал. Ручка, що знімається.
Мода на чавунні сковорідки почала повертатися буквально останні кілька років. Ми вже, практично, звикли до наворочених понтами і цінами європейських брендів Zepter, Bergoff, і майже забули старі рецепти і способи приготування їжі нашими мамами та бабусями. А адже в ті часи було все так смачно. І не проблема, що у вас немає кам'яної печі. Сучасні технології дійсно зробили крок далеко вперед і сучасні печі можуть вам надати той же ефект приготування. Якщо ви порівняєте печеню приготовану в чавунному казані в печі і у звичайній каструлі на плиті, або деруни (зрази) з м'ясом, тушковані такими ж способами, смак буде різним.
Мода на чавунний і алюмінієвий посуд почала повертатися з розвитком українського бренду Біол. Чавунні сковорідки Біол, казани, алюмінієва сковорода цього виробника з'єднують в собі оптимальну якість і прийнятну ціну.
Спробуємо детально поговорити про посуд з чавуна.
Чавунна сковорода - переваги і недоліки
З основних переваг, якими відрізняються чавунні сковорідки Біол, можна виділити наступні:
- товсте дно, що запобігає деформації і забезпечує рівномірну температуру приготування
- крайня надійність і довговічність
- чавун - природне антипригарне покриття
- відсутність необхідності у використанні спеціальних лопаток
- створюваний ефект тушкування продуктів забезпечує збереження соків і корисних речовин, надає хороший смак страві.
З недоліків відзначимо, що такі сковороди досить важкі. Готувати потрібно з використанням олії, що засмутить прихильників знежиреної їжі. На розігрітий чавун не рекомендується лити холодну воду в процесі миття, наприклад. Це може привести до тріщин.
Як правильно вибрати і купити чавунну сковороду
Щоб напевно підібрати і купити чавунну сковороду, вам простіше подзвонити по одному з телефонів, або замовити зворотний дзвінок на сайті нашого інтернет-магазину До Кухні. Ми щотижня отримуємо прямі поставки від виробника Біол, ціни на пропоновані нами товари одні з найнижчих серед існуючих пропозицій, а широкий асортимент вас приємно здивує. Прийняти правильне рішення у виборі вам допоможуть наші професійні менеджери, і ми впевнені, що наше з вами співробітництво буде не тільки вигідним для вас, але і допоможе отримати задоволення від покупки.
Ласкаво просимо в наші постійні покупці!))
А тут посилання на відео з детальною інформацією про підготовку сковорідки до використання. Подивіться. На початку треба зробити все правильно.