Жаровня чавунна з литими ручками. Діаметр: 30 см.
Діаметр: 24 см. Матеріал: чавун. Товщина стінок - 3,4 мм. Висота - 4,6 см. Дерев'яна ручка.
Чавунний корпус. Діаметр 28 см. Висота 69мм. Екологічно чистий матеріал. Товщина стінок - 3,4 мм. Дерев'яна ручка.
Жаровня чавунна з литими ручками. Діаметр: 28 см.
Литий чавунний корпус. Екологічно чистий матеріал. Ручка знімається. Діаметр 22 см.
Жаровня чавунна діаметр: 34 см.
Діаметр: 28 см. Висота 58мм. Матеріал: чавун. Товщина стінок - 3,4 мм. Дерев'яна ручка.
Литий чавунний корпус. Діаметр 26 см. Екологічно чистий матеріал. Ручка, що знімається.
Діаметр: 22 см. Матеріал: чавун. Товщина стінок - 3,4 мм. Висота - 42 мм. Ручка дерев'яна.
Жаровня чавунна з литими ручками. Діаметр: 26 см.
Жаровня чавунна з литими ручками. Діаметр: 24 см.
Мода на чавунні сковорідки почала повертатися буквально останні кілька років. Ми вже, практично, звикли до наворочених понтами і цінами європейських брендів Zepter, Bergoff, і майже забули старі рецепти і способи приготування їжі нашими мамами та бабусями. А адже в ті часи було все так смачно. І не проблема, що у вас немає кам'яної печі. Сучасні технології дійсно зробили крок далеко вперед і сучасні печі можуть вам надати той же ефект приготування. Якщо ви порівняєте печеню приготовану в чавунному казані в печі і у звичайній каструлі на плиті, або деруни (зрази) з м'ясом, тушковані такими ж способами, смак буде різним.
Мода на чавунний і алюмінієвий посуд почала повертатися з розвитком українського бренду Біол. Чавунні сковорідки Біол, казани, алюмінієва сковорода цього виробника з'єднують в собі оптимальну якість і прийнятну ціну.
Спробуємо детально поговорити про посуд з чавуна.
Чавунна сковорода - переваги і недоліки
З основних переваг, якими відрізняються чавунні сковорідки Біол, можна виділити наступні:
- товсте дно, що запобігає деформації і забезпечує рівномірну температуру приготування
- крайня надійність і довговічність
- чавун - природне антипригарне покриття
- відсутність необхідності у використанні спеціальних лопаток
- створюваний ефект тушкування продуктів забезпечує збереження соків і корисних речовин, надає хороший смак страві.
З недоліків відзначимо, що такі сковороди досить важкі. Готувати потрібно з використанням олії, що засмутить прихильників знежиреної їжі. На розігрітий чавун не рекомендується лити холодну воду в процесі миття, наприклад. Це може привести до тріщин.
Як правильно вибрати і купити чавунну сковороду
Щоб напевно підібрати і купити чавунну сковороду, вам простіше подзвонити по одному з телефонів, або замовити зворотний дзвінок на сайті нашого інтернет-магазину До Кухні. Ми щотижня отримуємо прямі поставки від виробника Біол, ціни на пропоновані нами товари одні з найнижчих серед існуючих пропозицій, а широкий асортимент вас приємно здивує. Прийняти правильне рішення у виборі вам допоможуть наші професійні менеджери, і ми впевнені, що наше з вами співробітництво буде не тільки вигідним для вас, але і допоможе отримати задоволення від покупки.
Ласкаво просимо в наші постійні покупці!))
А тут посилання на відео з детальною інформацією про підготовку сковорідки до використання. Подивіться. На початку треба зробити все правильно.